Specialisaties - vloeren

De vloer, daar ben je op thuis!

Onze vloeren laten zich met elke woonstijl combineren. Hout maar ook laminaat is nu eenmaal een neutraal materiaal. De afwerking bepaalt of de vloer gaat passen bij uw smaak, uw interieur. Wij hebben een breed assortiment van vloersoorten oa. Traditioneel parket, lamelparket, samengestelde vloeren visgraat vloeren en andere patronen. Ook zijn er vele afwerk en kleurmogelijkheden mogelijk.

Exclusief dealerschap
Wij zijn exclusieve dealer van de Cinzento custom made vloeren. De naam zegt het al vloeren speciaal voor u gemaakt van Nederlandse bodem. Cinzento blinkt uit in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Bij deze vloeren wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde producten en is het verantwoord gebruik van hout voor mens en milieu een fantastisch mooi speerpunt van deze exclusieve vloeren. Laat u verrassen en inspireren door het assortiment en kom eens langs in onze showroom of kijk alvast op cinzento.nl.

Laminaat en pvc
Ook kunt u bij ons terecht voor prachtige laminaat en pvc vloeren. Onlangs hebben we een mooie pvc vloer geplaatst in de Vroone te Kapelle, de moeite waard om een kijkje te nemen als u op zoek bent.

Om een goed beeld te krijgen van de diverse mogelijkheden nodigen wij u graag uit in onze showroom!


Cinzento.nl